Адрес: гр. Стара Загора, ул. Христо Ботев 92, етаж 4
тел.: +359 42 633 054
E-mail: office@bgwebart.com; Skype: bgwebart
Контакти
Website за теб
Кариери
Кариери

BgWebArt.com начало
Потребители

Изработка на софтуер


Когато вашата дейност е специфична и стандартните софтуерни решения не могат да изпълнят Вашите изисквания - Вие се нуждаете от поръчков софтуер разработен специално за Вас. Като наш клиент Вие ще получите от нас именно софтуера от който се нуждаете.

Ние създаваме съвременни програмни продукти за управление на бизнеса на базата на технологията "Клиент/Сървър" и "Интернет/Интранет" решения в съответствие с водещите световни стандарти в областта на информационните технологии.

Нашата цел е създаването на бързи и надеждни приложения за кратки срокове, удовлетворяващи потребностите и изискванията на клиента. Постигаме това, чрез натрупания дългогодишен опит и екипна работа в процеса на проектиране, разработване и тестване на софтуер.

Усилията ни са насочени към създаване на качествени решения, които да се ползват интуитивно и с лекота от експерти в различни сфери, а не само от ИТ специалисти. Технологиите, които ползваме за разработката на софтуер осигуряват гъвкавост и възможности за бъдещо развитие на приложенията.

Нашите клиенти могат да разчитат, както на стандартизирани, така и на индивидуално разработени решения за изпълнение на техните изисквания.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!