Адрес: гр. Стара Загора, ул. Христо Ботев 92, етаж 4
тел.: +359 42 633 054
E-mail: office@bgwebart.com; Skype: bgwebart
Контакти
Website за теб
Кариери
Кариери

BgWebArt.com начало
Потребители
Защо ми е нужен Уеб сайт?

1. Той работи за вас 24 часа в денонощието, дори когато спите.
2. Рекламата в интернет продава 24 часа на ден, 365 дни в годината.
3. Ще намали разходите на фирмата Ви. Без посредничеството на телефон, сайтът предоставя изчерпателна информация за оферти, спецификации, цени.
4. Повишава доверието към Вашата фирма. Уеб сайтът е гаранция за сериозността на Вашата фирма и демонстрация за нейното адекватно развитие в съвременните пазарни условия.
5. Поддържате непрекъсната връзка с клиентите и професионалните си партньори. Уеб сайтът позволява на клиенти, които вече ползват Ваш продукт или услуга да посетят Вашия уеб сайт и винаги, когато имат въпрос или проблем да се допитат до Вас.
6. Съйтът предоставя лесен начин, по който потребителите на Вашия продукт да изкажат рекламациите си. Така Вие можете своевременно да отстраните проблема и да запазите клиентите си.
7. Имате глобално покритие, защото Вашият бизнес може да достигне до места от цял свят.
8. Ползвате насочена реклама. Търсенето по ключови думи става все по използван в Интернет, поради удобството да намериш по-бързо това което търсиш. Ако Вие имате един добре оформен и пълен сайт, то до него ще достигат клиенти, които се интересуват от услугите, които предлагате.
9. Уеб сайтът е лицето на вашата фирма пред света. Перфектно балансираната комбинация между впечатляващ дизайн и лесно възприемаща се визия с интригуващо съдържание е средството, което ви рекламира и продава по цял свят. Тази оферта не е за изпускане.


Какъв сайт ми трябва?

Сайт тип „Визитка”

1. Координати на фирмата.
2. Описание на дейността на фирмата.
3. Снимков материал.

Пълнофункционален сайт.
1. Вижте каталога и изберете елементите, които искате да съдържа Вашия сайт.
2. По договаряне.


Какво да има в моя сайт?

Много е важно да решите какво ще съдържа сайта ви и какви функции ще изпълнява. Това спомага за по-бързото и лесно му изработване. Определете целите си, евентуалната група клиенти, към която е насочена дейността ви. Помислете какви функции ще изпълнява сайтът, какви ще са неговите краткосрочни и дългосрочни планове за развитие, кое ще направи този сайт уникален, защо хората ще посещават този сайт, кое би ги накарало да се връщат в него. На тази база по-нататъшното оформяне изисква подготовката на текстовете и ключовите думи.


Как да изглежда моят сайт?

Важно е какви цветове предпочитате, колко да са те и как да бъдат съчетани. Правилното цветово решение на сайта предполага вярното представяне на идеята Ви, защото цветът е емоция, чрез която продавате. След консултация със сциалистите ни, ще изясните каква ще е навигацията в сайта Ви, разположението на елементите в него и големината му. Важно е какви опции ще има, какви менюта ще се използват, ще има ли банери, брояч за посетители, статистика, добавяне на чуждоезикова версия и други.


Поддръжка

Поддръжката на сайта включва:

1. Всеки сайт, използващ име от типа А1.com/vie,  получава промоция- безплатен хостинг.
2. Регистрация на домейн.
3. Регистрация в търсачки: български, световни. Анализ на ключови думи.

Допълнителни услуги:

1. Изработка на фирмено лого, рекламни материали, визитки.
2. Редизайн; оптимизиране на ключовите думи и текстове в сайта.
3. Консултации.

Конкрените елементи по поддръжката на Вашия сайт се договарят персонално с Вас.


Колко ще струва?

Цената избирате Вие, като посочите елементи от конфигуратора ни. Ние ще Ви помогнем да съставине оптималната конфигурация, чрез която сайтът Ви да постигне целите, за които е изработен.Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!